Skip Navigation Links


Lifthotel
Østrig

Dejlig indkvartering lige ved pisten!

Pris fra kr. 4.950,-

 

Ingen skiguide
Kør-selv til Østrig

Priserne er inkl. liftkort!

Garanteres gennemført 
Fantastisk beliggenhed i Kirchberg!

Roligt og smukt placeret for foden af liften op til det store Kitzbühler skiområde. Her byder vi indenfor til et af vores rigtigt hyggelige og velbeliggende hoteller.

Alt er bygget i den flotte østrigske stil og som noget ekstraordinært kan vi her tilbyde helt usædvanlig store værelser med plads til 5 personer. En sjælden og god mulighed for at bo sammen hele familien - på et rigtigt velplaceret hotel, da de 2 lifte ved byen ligger lige over hotellet.

Her har I også muligheden for mod betaling at benytte en stor og utroligt lækker wellness-afdeling beliggende 50 m fra vores hotel.

De østrigske alper er en virkelig stor oplevelse for hele familien, og her på Lifthotel får I en god skioplevelse. 200 meter fra hotellet er der adgang til den fine Gaisberg lift og til Maier Liften, der bringer dig ind mod Kitzbühel, Jochberg og Aschau. Her er der også kælkebakker og en rigtig god skiskole. Direkte ved hotellet stoppper skibussen også, således at man let og bekvemt kan blive bragt til de store pister eller f.eks. til Westendorf og Brixen im Tale, hvor du har adgang til det meget store skiområde Wilde Kaiser Gebiet, der også er inkluderet i dit liftkort hos Skitour.dk.

Se under skifakta for udførlig beskrivelse af skiområdet i Kirchberg og Kitzbühel og de rigtig fine skimuligheder som Skitour.dk tilbyder med 1.000 km pister inkluderet i liftkortet.

Priserne er inkl. liftkort til 1.000 km pister!Priser
Pris fra kr. 4.950,-


Præsentation:
Hotellet ligger endog rigtigt velplaceret for "ski-til-døren" - kun 200 m fra Maierliften, som fører op til hele det store Kitzbühel skiområde. Tillige kun 300 meter til Gaisbergliften, der byder på et rigtigt fint og overskueligt skiområde på Gaisberg ved Kirchberg. Der er tillige shuttle-busstop lige udenfor døren, som kan bringe dig til f.eks. Westendorf og Brixen im Tale, hvor du også kan gøre brug af det kæmpe store skiområde "Wilde Kaiser Gebiet".

Lifthotel har rigtigt fine værelser og store familierum i flere typer. Vi tilbyder enkelt-, dobbelt-, og 3-4 sengs værelser. Bestil familierum hvis I er mere end 4 personer.

Indkvartering:

Dobbeltværelser "Tirol" til 2 personer med ca. 25 m2. Værelserne findes også indrettet til 3-4 personer. Alle værelser er lyse og moderne indrettet, alle med bad, wc, føntørrer, telefon, værdiopbevaringsskab, sat-tv, radio og balkon. Enkelte med internetadgang.

Dobbeltværelser "Kirchberg" er indrettet med ca. 42 m2 størrelse. Der er et tillæg på kr. 550,- pr. person for benyttelse af denne type værelse. Her er alle værelser lyse og moderne indrettet, alle med bad, wc, føntørrer, telefon, værdiopbevaringsskab, sat-tv, radio og balkon. Enkelte med internetadgang. Disse egner sig også fortrinligt til familier på 3 til 5 personer.

Ophold med halvpension giver mulighed for at nyde hotellets hyggelige restaurant med regionale specialiteter. Der serveres hver aften en stor 4-retters valgfri menu, salat- og dessertbuffet, samt stor morgenmadsbuffet frem til kl 10.30 dagligt.

Hotellet råder over sauna og infra-rød kabine til gæsterne. Solarium mod gebyr. Derudover ligger der 50 m fra hotellet en virkeligt skønt wellness-afdeling, hvor I kan svømme udendørs i den varme pool (benyttes mod gebyr).

Hotellet er rigtigt velegnet til familier og de er meget glade for børn her. Familien Aschaber, som driver det store familiehotel, har derfor også indrettet et helt legerum til de små skigæster med legetøj og spil.

Skitour.tip - vi anbefaler mulighed for gode, store familierum med halvpension - lige ved liften!


Links:

Priserne er inkl. liftkort!