Skip Navigation Links

 

Hvem er Rejser& ?

Rejsebureauet Rejser& arrangerer rejser for individuelle og grupper. På www.rejserog.dk vil du finde en del af mit produktudbud, der strækker sig fra motorcykelrejser, kursusarrangementer, skirejser og snescooter-safaris til skræddersyede rejser for firmaer og foreninger!

Jeg har valgt at differentiere mine målgrupper gennem forskellige web-sites.

Disse websites er:

www.skitour.dk
www.motour.dk
www.snescooterrejser.dk
www.rejserog.dk

Rejser& er medlem af Rejsegarantifonden med rejsegarantifondnr. 1846. Det betyder, at ovenstående produkt områder / web-sites naturligvis også er dækket af Rejsegarantifonden.

Jeg har arbejdet i rejsebranchen siden 1986 med rejsebureaudrift, produktion og salg af specialrejser. Jeg har tillige ledet den danske skole for uddannelse af elever i rejsebranchen, og har derfor et detaljeret kendskab til branchen og vores partnere i hele verden.

Mit rejsebureau drives og ejes af mig. Jeg har altid levet efter devisen, at man skal være ordentlig i de ting, man har med at gøre, og det afspejles i mine rejser; jeg er detaljeret og tør stå ved det som jeg lover, for det får gæsterne også.
Min virksomhed har altid haft en sund økonomi, og selvom mine gæster er sikret gennem Rejsegarantifonden (Nr. 1846), så driver jeg stadig min virksomhed som var det en personlig ejet virksomhed, selvom det er et selskab. Jeg svarer alle sit og mine gæster får en veltilrettelagt rejseoplevelse. Det bliver der aldrig lavet om på! Jeg driver min virksomhed efter mine simple principper og det kommer jeg ikke til at fravige. Jeg tager ingen økonomiske risici og har ingen store armbevægelser - jeg kopierer heller ikke mine kolleger, for det kan man ikke, hvis man opfører sig ordentligt.

Læs gerne under hvert produkt område de faktuelle rejseinformationer, hvorved du får en dybere indsigt i, de rejser jeg tilbyder.

Du vil her på websitet finde udtalelser på gæstebogen og skriftlige rejseberetninger fra gæster, der har været på en stor del af mine rejser, ligesom du kan se mange af billeder og videos fra rejserne.
Jeg er af den opfattelse, at det giver dig en god indsigt i, hvad min virksomhed og jeg står for, og hvorfor du med sindsro kan vælge en rejse, som jeg arrangerer.Med venlig hilsen

Henrik Tang
Indehaver