Skip Navigation Links
Velkommen til Skitour.dk
Tak for 2014

Tak for en god sæson. Skitour.dk arbejder lige nu på at udvikle et nyt skiwebsite til den kommende vinter. Du kan dog stadig booke skirejser her på siden - til gammel pris.
Skiferie 2015

Vi arbejder lige nu på at lave et nyt skirejse website. Det bliver færdigt i sensommeren. På det website du ser her kan du allerede nu booke din vinterferie 2015. Du kan med fordel booke din rejse nu, og købe skiferien til 2014-pris!
Gult bevis gælder ikke længere!

Fra 1/8-2014 er danske på ferie i udlandet ikke længere dækket af rejsesygesikringen på det gule sundhedskort, men rejsende kan fremover bruge det blå EU-sygesikringskort, når man rejser i EU-lande, Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz. Den rejsende er dog stillet anderledes med det blå EU-sygesikringskort, i og med man er ligestillet med borgerne i det pågældende land, man rejser til. Det betyder blandt andet, at man risikerer at skulle betale en del af den behandling, man modtager, når de rejsende bliver syge, hvis det gælder for sikrede i det pågældende land. I nogle lande kan egenbetalingen løbe helt op i 30-40 procent af behandlingens pris. Dette scenarie kan man kun sikre sig mod ved at tegne en privat rejseforsikring med dækning af akut sygdom indenfor de nævnte lande. Her på siden til venstre kan du klikke på logo for Europæiske Rejseforsikring og læse om mulighederne.