Skip Navigation Links
Rejsemål:

Østrig
    Wildschönau

Tyskland
    Winterberg
    Willingen
    Harzen

Italien
    Passo Tonale
    Kronplatz

Nyt website og nye priser!

I august og september bygges nyt website for Skitour.dk. Nye destinations præsentationer, nye billeder, spændende videos og gode landkort er nogle af de nye tiltag. Samtidig bygges et nyt reservations system, der også indeholder de nye priser for den kommende sæson. De priser du aktuelt ser på Skitour.dk nu er fra vinteren 2014 og der skal tillægges ca. 10% på priserne, men kontakt mig, og jeg skriver dig gerne den præcise pris. Jeg håber I har lidt tålmodighed med den nye funktionalitet. Vi skal have meget til at fungere sammen. Tak.
Tilbud ophold uge 7 - Østrig.

Skitour.dk er godt igang med sæsonen. Jeg sender lige her et godt tilbud på uge 7: Ophold på 3-stjernet hotel direkte ved pisten. 8 dage/7 nætter 13. - 20. februar. Halvpension hele ugen samt 6 dages liftkort til 145 km pister. Kr. 5.350,- pr. voksen. Børn 0-1 år kr. 500,-. Børn 2-5 år kr. 2.650,-, 6-13 år kr. 3.250,-.
Flotte feriehuse i Wildschönau

2 feriehuse uge 7: Fra kun kr. 3.650,- for ophold inkl. 6 dages liftkort. Flot feriehus 250 meter fra liften. 3 soveværelser. Dejligt luksus der er til at betale. Book nu, hvis du skal have den helt rigtige placering til skiløbet!


 Kirchberg/Kitzbühel - Hotel Kirchenwirt Pris fra kr. 5.650,-

I Kirchberg ligger det gode og traditionelle 3-stjernede Hotel Kirchenwirt. Hotellet er et dejligt og velfungerende tiroler hotel med stil og charme som netop vore Skitour.dk gæster ønsker det. Dejlige værelser i flot moderne standard, hyggelige opholdsrum og rigtig god forplej

Skipiste450m
Lift450m
Wellness afdeling 
Restaurant0m
Halvpension 


 Winterberg - Hotel Nuhnetal Fra kr. 2450,-

Skitour.dk's hovedhotel i centrum af Winterberg er beliggende på en rolig sidevej - kun 400 meter fra skiløbet og 100 meter fra centrum af Winterberg, hvor der er rigtig fine indkøbsmuligheder, caféer, konditorier og barer.

Hotel Nuhnetal er et flot 3

Skipiste400m
Lift400m
Svimming Pool 
Wellness afdeling 
Restaurant0m
Morgenmad 
Halvpension 


 Harzen - Hotel Bären Goslar Fra kr. 1650,-

Det dejlige og meget kendte 4-stjernede Hotel Bären ligger i Harzen’s hovedstad Goslar. Her er et hotel af flotteste kvalitet til en rigtig god pris inkl. halvpension.

Dejlige store familieværelser med plads op til 6 personer og flotte børnepriser.

Alle

Skipiste8000m
Lift8000m
Svimming Pool 
Wellness afdeling 
Restaurant0m
Halvpension 


 Wildschönau - Pension Luzenberg Fra kr. 5050,-

Pension Luzenberg er beliggende ved Auffach by og det største skiområde i Wildschönau og SkiJuwel. Her har du adgang til hele Schatzberg bjerget og til den nye direkte forbindelse til Alpbachtal.
Fra Pension Luzenberg har du også den smukkeste udsigt over dalen - he

Lift800m
Wellness afdeling 
Restaurant0m
Morgenmad 
Halvpension