Skip Navigation Links
Rejsemål:

Østrig
    Wildschönau

Tyskland
    Winterberg
    Willingen
    Harzen

Italien
    Passo Tonale
    Kronplatz

Finland
    Levi

Skirejser i 2019.

Det forventes at alle nye priser og rejsemål er indlagt på Skitour.dk pr. 1. oktober 2018. Der vil være minimale prisstigninger, så hvis du allerede ønsker at bestille nu, så hjælper Skitour.dk gerne med at få din bestilling på plads. Skitour.dk modtager bestillinger gennem hele året.
Job i sneen hos Skitour.dk?

Tænker du at arbejde på et skirejsemål? Skitour.dk tilbyder job i Winterberg med masser af skimuligheder og spændende arbejdsopgaver. Læs mere under rejsemålet Winterberg her på siden.
Persondataforordning maj 2918.

Skitour.dk har opdateret sine betingelser og informationer om, hvorledes vi håndterer fortrolige data. Dette er angivet under fanen Rejseinformation. Winterberg - Landal Feriehuse direkte ved skiløb Fra kr. 2050,-

Velkommen til vores flotte feriehuse direkte ved pisten i Winterberg! Her tilbyder vi ophold i moderne velindrettede feriehuse med plads fra 4 til 16 personer direkte ved pisten!

I Landal Feriehuse er der udelukkende mulighed for at booke ophold som følgende:

Skipiste0m
Lift0m
Svimming Pool 
Wellness afdeling 
Restaurant0-2000m


 Winterberg - Hotel Nuhnetal Fra kr. 2500,-

Skitour.dk's hovedhotel i centrum af Winterberg er beliggende på en rolig villavej - kun 400 meter fra skiløbet og 100 meter fra centrum af Winterberg, hvor der et hyggeligt bymiljø med gode indkøbsmuligheder, caféer, konditorier og barer.

Der er ku

Skipiste400m
Lift400m
Svimming Pool 
Wellness afdeling 
Restaurant0m
Morgenmad 
Halvpension 


 Kirchberg/Kitzbühel - Hotel Kirchenwirt Fra kr. 6150,-

I Kirchberg ligger det gode og traditionelle 3-stjernede Hotel Kirchenwirt. Hotellet er et dejligt og velfungerende tiroler hotel med flot stil og tiroler charme som netop vore gæster ønsker det. Dejlige værelser i flot moderne standard, hyggelige opholdsrum og rigtig god forpl

Skipiste450m
Lift450m
Wellness afdeling 
Restaurant0m
Halvpension 


 Wildschönau - Pension Luzenberg ved pisten Fra kr. 5550,-

Bo direkte ved pisten! 

Pension Luzenberg er beliggende ved Auffach by og det største skiområde i Wildschönau og SkiJuwel. Her har du adgang til hele Schatzberg bjerget og til den nye direkte forbindelse til Alpbachtal.

Fra Pension Luzenberg har du

Skipiste0m
Lift800m
Svimming Pool 
Wellness afdeling 
Restaurant0m
Halvpension