Skip Navigation Links
Rejsemål:

Østrig
     Wildschönau
     Kirchberg/Kitzbühel

Tyskland
     Winterberg
     Willingen
     Harzen

Italien
     Tonale
     Kronplatz

Nyt website og nye priser!

I august og september bygges nyt website for Skitour.dk. Nye destinations præsentationer, nye billeder, spændende videos og gode landkort er nogle af de nye tiltag. Samtidig bygges et nyt reservations system som også indeholder de nye priser for den kommende sæson. De priser du aktuelt ser på Skitour.dk nu er fra forrige vinter og der skal tillægges ca. 10% på priserne, men kontakt mig, og jeg skriver dig gerne den præcise pris.
Tilbud ophold uge 7 - Østrig.

Dejligt hoteltilbud i uge 7: I uge 7 næste det lykkedes mig at få hele hotellet til mine gæster - så der er blot med at springe på det gode tilbud! Hotellet er beliggende direkte ved skiløbet: Du krydser indkørslen til hotellet og tager dine ski på og står på ski direkte til hovedliften i Wildschönau! Se de gode billeder her der viser hotellet, udsigten fra hotellet og pisten ved hotellet. 1 uge med halvpension (morgenbuffet, 3 retters aftensmad med salatbuffet) og 6 dages liftkort pr. person kun kr. 5.350,-! Enkeltværelsestillæg kr. 800,- Rabat liftkort: 0-5 år: 1100,- 6-15 år kr. 500,- 16-18 år kr. 200,- Rabat på indkvartering ved 2 fuldt betalende: 0-1 år = 2500,- 2-5 år = 1200,- 6-13 år = 600,- 14-99 år = kr. 200,-
Flotte feriehuse i Wildschönau

Fra kun kr. 3.250,- for ophold inkl. 6 dages liftkort. Flot feriehus 250 meter fra liften. 3 soveværelser. Dejligt luksus hus. Jeg har flere feriehuse af samme type ved siden af hinanden.


 Winterberg - Landal Feriehuse se prisskema

Velkommen til vores flotte nye feriehuse direkte ved pisten i Winterberg! 

I Landal Feriehuse er der udelukkende mulighed for at booke ophold som følgende:

5 dg mandag-fredag (MAN-FRE 5 DG)

4 dg fredag-mandag (

Skipiste0m
Lift0m
Wellness afdeling 
Restaurant0m


 Wildschönau - Pension Luzenberg se prisskema

Pension Luzenberg er beliggende ved Auffach by og det største skiområde i Wildschönau og SkiJuwel. Her har du adgang til hele Schatzberg bjerget og til den nye direkte forbindelse til Alpbachtal.

Fra Pension Luzenberg har du også den smukkeste udsigt over da

Lift800m
Wellness afdeling 
Restaurant0m
Morgenmad 
Halvpension 


 Harzen - Hotel Bären Fra kr. 1.095,-

Det gode 4-stjernede hotel ligger i Harzen’s hovedstad Goslar. Her er et hotel af flotteste kvalitet til en rigtig god pris inkl. halvpension.

Dejlige store familieværelser med plads op til 6 personer og flotte rabatter. Book 4 dage og betal for 3. Book 7 dage og betal for 5

Skipiste8000m
Lift8000m
Svimming Pool 
Wellness afdeling 
Restaurant0m
Halvpension 


 Winterberg - Hotel Nuhnetal se prisskema

Skitour.dk's hovedhotel i centrum af Winterberg er beliggende på en rolig sidevej - kun 400 meter fra skiløbet og 100 meter fra centrum af Winterberg, hvor der er rigtig fine indkøbsmuligheder, caféer, konditorier og barer.

Hotel Nuhnetal er et flot 3

Skipiste400m
Lift400m
Svimming Pool 
Wellness afdeling 
Restaurant0m
Morgenmad 
Halvpension