Skip Navigation Links

Kronplatz - ItalienVelkommen til Kronplatz og Superski Dolomitti! Et unikt skiområde, der byder på fra 116 til 1220 km pister - valget er dit! Oplev verdens bedste skiområde! Med Skitour.dk!

Skitour.dk byder på et godt udvalg af kvalitets indkvartering i dejlige Kronplatz. Du har skiløbet lige udenfor døren og her bydes på et unikt og meget funktionelt skiløb med overtal af kabine- og stolelifte. I hele området ved Kronplatz er der faktisk kun 5 træklifte, så det er et meget ideelt skiområde. Mange af liftene er tillige udstyret med varme i sæderne. 

I Sydtyrol i "Pusterdalen" ligger Kronplatz, der siden starten af 1980’erne har været et yndet skirejsemål for danske skiløbere. Pusterdalen og det sydtyrolske område ligger mellem Zillertal-bjergene og Dolomitterne. De flotte og velpræparerede pister og den syd-tirolske charme betyder, at der er sikkerhed for en god og velfungerende skiferie i det italienske. Her tales både tysk og italiensk.

I dag er Skitour.dk den primære danske rejsearrangør til Kronplatz. Vi bor i centrum af skiområdet i byen Reischach. Reischach ligger 3 km fra Pusterdalens største by Bruneck, der byder på et interessant handelsliv med hyggelige gågader og mange muligheder for god shopping, café besøg og køb af gode italienske is.

Skiløbet er fantastisk godt, og liftkortet inkluderer 6 dages skiløb til 116 km rigtig fine og velpreparerede pister i Kronplatz. Hvis du har lyst at få adgang til hele Superski Dolomiti så har du hos Skitour.dk mulighed for at tilkøbe det store liftkort til en meget favourabel pris.

Hvis du tilkøber liftkort til de 1.220 km pister i Superski Dolomiti, betyder det at du fra Kronplatz gennem liftsystemet har adgang til hele Superski Dolomiti, der foruden Kronplatz omfatter kendte navne som Canazei, Arabba, Cortina d'Ampezzo, Alta Badia, Alba og mange andre fine skiområder som også indeholder det kendte Sella Ronda bjerg masiv.

I Kronplatz findes alle muligheder for en aktiv skiferie – også når skiløbet er slut. Det store populære Cron4, som er et tropisk vandland med mange forskellige typer sauna, dampbad samt vandmassage, er yderst populært og er også inkluderet i flere af vores hotellers ophold. Her findes tillige langrendsområder, afterski, barer, skøjtebane og spændende restauranter.

Kronplatzt er let tilgængeligt, idet der kun er 30 km fra Brennermotovejen til destinationnen.

Snestatistik og snemeldinger:


 Hotel Olympia Fra kr. 5.395,-

Hotel Olympia er Skitour.dk's hoved hotel i Kronplatz. Du bor på et 3-stjernet superior hotel med udsigt til hoveliften i Kronplatz. Hotellets service er 4-stjernet. Hotellet ligger 150 meter fra Cron4, hvortil der også er inkluderet entré for gæster fra Hotel Ol

Skipiste400m
Lift400m
Svimming Pool 
Wellness afdeling 
Restaurant0m
Halvpension 


 Hotel Prack Fra kr. 4.395,-

Hotel Prack er et godt familiedrevet hotel, der er beliggende i 1.000 meters højde i Reischach. Her er meget kort til hovedliften, og du kan benytte hotellets egen skibus, der kører dig de ca. 800 meter til og fra hovedliften. Når du står på ski ned af bjerget

Skipiste200-800m
Lift800m
Wellness afdeling 
Restaurant0m
Halvpension 
Skiområde

Antal pister i alt52 
Antal piste km116km
Længste piste8000m
Højeste piste2275moh
Blå pister55km
Røde pister51km
Sorte pister10km
Off pistekm
Langrend280km
Aftenski 
Liftkapacitet70500prs/t
Antal lifte31 
Antal kabinelifte21 
Antal stolelifte5 
Antal træk lifte5 
Rullebånd2 
Skileje 
Skiskole 
Børneskiskole 
Ski-børnehave 
Børneområde 
Fun/Snowpark 
Snekanoner116km
Skibus 

Aktiviteter

Kælkebakke 
Snow Tubing 
Sneskovandring 
Skøjtebane 
Svømmehal 
Sportscenter 

Byen

Afstand til DK1200km
Byens højde900m
Afterski 
Caféer 
Konditori 
Lounge 
Barer 
Restauranter 
Diskoteker 
Supermarked 
Pris 1/2 fadøl4,50
Pris pizza10
Pris 3 retter middag16

Rejsemål vurdering

Børn
Skiløbet
Byen
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off piste
Snowboard
Langrend
Afterski
Spisesteder