Skip Navigation Links

Dorint Feriehuse direkte ved skiløb - Winterberg - Tyskland
Dorint feriehus: 
Skitse af 2-4 personers feriehus/lejlighed.: 


Skitse af 4-6 personers feriehus.: 


Skitse af 5-7 personers feriehus.: 


Fra legelandet.: 
Indkørsel til Dorint feriehuse: 


Receptions området ved Dorint: 


Dorint feriehuse: 
Udsigt til Dorint feriehuse: 


Dorint Feriehuse: 


Soveværelse i feriehus: 


Stue/opholdsrum i 4 personers feriehus: 


Dorint svimming pool: 


Dorint wellness: 


Legerum ved Dorint: 


Dorint legerum: 


Dorint legerum: 


Dorint sportscenter: 


Dorint sportcenter: 
Indkørsel til Dorint: 
Dorint Feriehuse: 


Dorint svimming pool: 


Opholdsrum 4 personers feriehus: Velkommen til vores dejlige Dorint feriehuse, der er beliggende direkte ved skiområdet Postwiesen i Neuastenberg. Her er feriehuse af god tysk kvalitet for 4 til 7 personer. Der er et stort udbud af aktiviteter ved feriehusene lige fra dejlig svimming pool med wellness faciliteter (sauna, dampbad og trænings center) til stor aktivitets- og sportshal, børnecenter, indendørs gocart-bane og naturligvis et dejligt børnevenligt skiområde direkte udenfor døren, der byder på 16 forskellige pister. 

Pisterne ligger lige udenfor feriehus-området. Her er naturligvis også kælkebakker med lift samt skiskole og skiudlejning, - alt i meget kort afstand fra dit feriehus. Flere gange om ugen er der lys på pisterne om aftenen!

Dorint feriehusene er en 4-stjernet indkvartering af god kvalitet. Alle feriehuse er beliggende i et samlet feriehus område.

I løbet af 2017 og 2018 bliver alle indkvarteringer ved Dorint renoveret.


2-4 personers feriehuse: Velindrettede feriehuse med ca. 52 m2 beboelse. Husene er bygget som tvilling-huse. Alle enheder har opholdsrum/stue med 2 sovepladser (sovesofa 160x190 cm) samt spisekrog og køkken, sove-værelse med 2 senge eller dobbeltseng, fladskærms-tv med satellit, fransk køkken med udstyr og service (køleskab, komfur med 2 kogeplader, vask, kaffemaskine og el-keddel). Bad og toilet. Balkon eller terrasse.
Indkvarteringen er beliggende enten i hoteldelen som ferielejligheder eller i klyngen af feriehuse som små sammenhængende feriehuse. Her er fri adgang til svimming-pool, sauna, dampbad og fitness-rum. Fri adgang til wi-fi. Lejlighederne er udstyret med sengetøj og håndklæder. Vi anbefaler dog, at man tager ekstra badehåndklæder med, hvis man ønsker at benytte indkvarteringens svimming-pool og wellness-faciliteter.
Når feriehusene i denne type er udsolgt, har vi også mulighed for at tilbyde lejligheder i med samme indretning og størrelse.

4-6 personers feriehus: Flotte feriehuse i god kvalitet med ca. 68 m2. 2 værelser med 2 senge eller dobbeltseng, stort opholdsrum med 2 sovepladser (sovesofa 160x190 cm), i opholdsrummet er der fladskærms-tv med satellit, fint køkken sammenbygget med opholdsrummet. I køkkenet er der det nødvendige udstyr og service samt opvaskemaskine. Her er tillige ovn. Tillige bad og toilet på 1. sal og et ekstra toilet i stue etagen. Balkon eller terrasse. Her er fri adgang til svimming-pool, sauna, dampbad og fitness-rum. Fri adgang til wi-fi. Lejlighederne er udstyret med sengetøj og håndklæder. Vi anbefaler dog, at man tager ekstra badehåndklæder med, hvis man ønsker at benytte indkvarteringens svimming-pool og wellness-faciliteter. Feriehuse bygget i bindingsværksstil med dejlig udsigt til natur og skiområde.

5-7 personers feriehus: Flotte feriehuse i god kvalitet med ca. 80 m2. 2 sove-værelser med 2 senge eller dobbeltseng samt et enkeltværelse, dvs. 3 soverum. Stort opholdsrum med 2 sovepladser (sovesofa 160x190 cm), fladskærms-tv med satellit, fint køkken sammenbygget med opholdsrummet, der også har en siddekrog. I køkkenet er der det nødvendige udstyr og service samt opvaskemaskine. Her tillige ovn. Bad og toilet på 1. sal og et ekstra toilet i stue etagen. Balkon eller terrasse. Her er fri adgang til svimming-pool, sauna, dampbad og fitness-rum. Fri adgang til wi-fi. Lejlighederne er udstyret med sengetøj og håndklæder. Vi anbefaler dog, at man tager ekstra badehåndklæder med, hvis man ønsker at benytte indkvarteringens svimming-pool og wellness-faciliteter. Feriehuse bygget i bindingsværksstil med dejlig udsigt til natur og skiområde.

Ved ophold i alle lejligheder og feriehuse er der naturligvis inkluderet fri adgang til svimmingpool, sauna og dampbad såvel som fitnessrum. Alle Dorint feriehusenes yderligere faciliteter kan naturligvis også benyttes. Hvis man booker flere indkvarteringer samtidig, vil vi gøre vores bedste for at man bor tæt ved hinanden. 

Der er gode muligheder for indkøb i Neuastenberg, hvor I bor eller i Winterberg by, der kun ligger 4 km væk. I Neuastenberg og Winterberg er der også gode restauranter med forskellige menu-tilbud. Dorint byder på forskellige spisemuligheder, bl.a. Restaurant Prince Richard, Pubben "Dorfschanke", Bistroen "Kart Fun" og Hotel Dorint's bar, der er placeret tæt ved feriehusene.

Der er naturligvis gratis skibus fra Neuastenberg til Winterbergs skiområde og by. Nærmeste pister i Winterberg er ca. 2,5 km fra Neuastenberg.

Vær venligst opmærksom på børne- og ungdoms rabatter på liftkort, der skal fratrækkes den angivne pris i prislisten.


Prisen indkluderer:

Pris pr. person i det angivne feriehus. 4 dages ophold. 3 nætter. Inkl. håndklæder og sengelinned, vand og varmeforbrug samt slutrengøring. Fri adgang ti Dorints svimming pool, sauna, whirlpool, fitnesrum samt sportshal og legeanlæg. 2 dages liftkort til Liftkarussel Winterberg (Ved Dorint kræver skiområdet "Postwiesen" et 3 dages liftkort, så vi anbefaler at der mindst tilkøbes en ekstra liftkortdag). Fri ankomstdato.

Fri ankomst- og hjemrejse: Du kan altid booke fri ankomst- og hjemrejsedag hos Skitour.dk.

Husk evt. at tilvælge ekstra overnatninger iht. prislisten, hvis du ønsker mere end de 4 dage/3 nætter, der er inkluderet i prisen.

Lokal turistskat: Turistskat € 2,50 pr. nat/person over 15 år betales direkte på indkvarteringen.

NB: Børnerabat liftkort: Husk at fratrække nedenstående rabat på liftkort for at beregne den korrekte børnepris. Prisen fratrækkes nærværende prisangivelse i prislisten.

Skiløb i hele Sauerland - Skicard Sauerland: Ved køb af ekstra liftkortdag udover de 2 dage, der er inkluderet til Skiliftkarussel Winterberg, giver Skitour.dk dig adgang til alle skiområder i hele Sauerland. Dette liftkort hedder Skicard Sauerland og er beskrevet her på siden.

Tilkøb pr. ekstra liftkortdag:
Ekstra liftkortdag til Skicard Sauerland 0-5 år kr. 50,-.
Ekstra liftkortdag til Skicard Sauerland 6-15 år kr.150,-.
Ekstra liftkortdag til Skicard Sauerland 16-99 år kr. 200,-.

Rabatter Liftkort for børn 2 dage Skiliftkarussel Winterberg:
Det inkluderede 2 dages liftkort giver børnerabat, som du får hos Skitour.dk, uanset at du vælger flere dages liftkort iht. ovenstående priser.

Rabat liftkort børn 0-5 år ved 2 dage Skiliftkarussel Winterberg kr. 300,-.
Rabat liftkort børn 6-15 år ved 2 dage Skiliftkarussel Winterberg kr. 100,-.


Vælg antal personer og type indkvartering
Type Uge 01Uge 02Uge 03Uge 04Uge 05Uge 06Uge 07
5-7 personers feriehus ved 4 personerVoksen2350245024502450245025502650
5-7 personers feriehus ved 4 personerBarn 0 - 16 år2350245024502450245025502650

Type Uge 08Uge 09Uge 10Uge 11Uge 12Uge 13
5-7 personers feriehus ved 4 personerVoksen265026502650255023502350
5-7 personers feriehus ved 4 personerBarn 0 - 16 år265026502650255023502350


Tillæg

Tillæg ekstra nat pr. person450
Babyseng inkl. sengelinnedGratis


Rabatter

Rabat liftkort børn 0 - 5 år ved 2 dage Skiliftkarussel Winterberg300
Rabat liftkort børn 6 - 15 år ved 2 dage Skiliftkarussel Winterberg100Afstande

Skipiste50m
Lift50m
Skibus100m
Skileje100m
Skiskole100m
Centrum0m
Købmand200m
Restaurant0m

Faciliteter

Bar 
Lounge 
Solterrasse 
Svimming Pool 
Wellness afdeling 
Sauna 
Dampbad 
Kurbehandling 
Jacuzzi 

Indkvartering

Reception 
Reception taler tysk 
Reception taler engelsk 
Antal værelser/lejligheder70 
Antal etager2 
Byggeår/renoveret2010 
Internet adgang 
Parkering 
Ingen forplejning 
Hund tilladt 
Pris hund/nat u. foder €8 
TV med sattelit/kabel 
Radio 
Skirum 
Støvle tørrer 
2 pers. lejlighed 
3 pers. lejlighed 
4 pers. lejlighed 
5 pers. lejlighed 
6 pers. lejlighed 
7 pers. lejlighed 
Håndklæder inkl. 
Sengelinned inkl. 
Slutrengøring inkl. 
2 personers feriehus  
3 personers feriehus  
4 personers feriehus  
5 personers feriehus  
6 personers feriehus  
7 personers feriehus  

Rejsemål vurdering

Børn
Skiløbet
Byen
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off piste
Snowboard
Langrend
Afterski
Spisesteder