Skip Navigation Links

Skilærer søges! - Winterberg - Tyskland

Der søges til vores rejsemål Winterberg skilærere iht. nedenstående oplæg.

Vi beder alle interesserede om at kontakte Skitour.dk med en ansøgning på tysk. Send den på mail til: info@rejserog.dk. 

Ønsker du yderligere informationer kan du ringe til Henrik Tang på Skitour.dk på tlf. 28262266 og blive informeret om jobbets indhold.

Nedenfor en kort beskrivelse af funktionen og mulighederne som tilbydes for de rette skilærere. Der søges 2-4 skilærere til vintersæsonen. Der skal undervises på dansk samt evt. tysk og engelsk. Foruden ski-undervisning er der også mulighed for at få andet arbejde på destinationen, som Skitour.dk gerne er behjælpelig med. Det andet arbejde kan kun tilbydes, hvis du også arbejder på skiskolen om dagen. 

Vi havde i vinteren 2016 2 danske skilærer i Winterberg. De fik en rigtig god vinter og havde en aktiv oplevelse med meget skiløb, skiskoleundervisning og også mulighed for at tjene en god løn.

Skiskolen har behov for skilærere fra medio december til medio marts. 

Der kan også være mulighed for blot at hjælpe i nogle uger, f.eks. ugerne 6, 7, 8 og 9. Det er afhængig af, hvad du kan tilbyde. Hvis du kun kan tilbyde din hjælp i få uger, så skal det mindst være ugerne 6-9.

Forventninger til dig:
Du skal være god til at stå på ski, du skal have flair for at tale med mennesker og være sammen med børn. Din opgave bliver at varetage skiundervisning for de danske børn på skiskolen. Dette er som udgangspunkt i et børne-land med skiskoleområde, lift, forskellige skilege redskaber og samlingsplads. Der er ikke behov for at du er uddannet skilærer, men du skal være en dygtig skiløber. Du bliver uddannet på stedet ved jobstart. Der tilbydes indkvartering sammen med andre skilærere samt mulighed for billig leje af skiudstyr. Skiskolen tilbyder gode ordnede forhold.

Hvis du udvikler dig godt eller har god erfaring i skiundervisning, vil du også få mulighed for at kunne undervise i private timer i skiksolen, og hvis du er god til sprog kan du også få mulighed for at undervise andre gæster på tysk og engelsk. 

Med venlig hilsen

Henrik Tang
Skitour.dk

Lokal turistskat: Turistskat € 2,- pr. nat/person over 15 år betales direkte på indkvarteringen.

Skiløb i hele Sauerland - Skicard Sauerland: Ved køb af ekstra liftkortdag udover de 2 dage, der er inkluderet til Skiliftkarussel Winterberg, giver Skitour.dk dig adgang til alle skiområder i hele Sauerland. Dette liftkort hedder Skicard Sauerland og er beskrevet her på siden.

Ekstra liftkortdag til Skicard Sauerland 0-5 år kr. 25,-.
Ekstra liftkortdag til Skicard Sauerland 6-15 år kr.125,-.
Ekstra liftkortdag til Skicard Sauerland 16-99 år kr. 150,-.

Rabatter Liftkort for børn 2 dage Skiliftkarussel Winterberg:
Det inkluderede 2 dages liftkort giver en flot børnerabat, som du hos Skitour.dk får, uanset at du vælger flere dages liftkort.

Rabat liftkort børn 0-5 år ved 2 dage Skiliftkarussel Winterberg kr. 250,-.
Rabat liftkort børn 6-15 år ved 2 dage Skiliftkarussel Winterberg kr. 110,-.

Bestilling ikke aktivRejsemål vurdering

Børn
Skiløbet
Byen
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off piste
Snowboard
Langrend
Afterski
Spisesteder