Skip Navigation Links


Hotel Olympia
Italien

Fantastisk 4-stjernet hotel helt tæt på hovedliften!

Fra kr. 5.395,-

 

Ingen skiguide
Kør-selv til Italien

Priserne er inkl. liftkort!

Garanteres gennemført 
Hotel Olympia er et af Skitour.dk's flotteste hoteller i Kronplatz!

Du bor på et 4-stjernet hotel med 5-stjernet kvalitet! Hotellet ligger 50 meter fra Cron4, hvortil der også er inkluderet entré for gæster fra Hotel Olympia. Cron4 består af forskellige svimmingpools, øve- og legepools, rutchebaner og solområder. Her er tillige et stort welness-område.
Et meget stort og flot vandland for børn og voksne.

Hotel Olympia er meget hyggeligt og rummeligt med forskellige vinterhaver med masser af glaspartier, så man kan se ud på de omkringliggende bjerge.

Du bor i det nærmeste hotel-område ved hovedliften og det store skicenter ved Kronplatz. Hotellet har gratis skibus-shuttel, der kører dig den korte afstand til hovedliften i Kronplatz hver morgen/formiddag og eftermiddag.

Priserne er inkl. liftkort til Superski Dolomitti!Priser
Priserne er inkl. liftkort!


Præsentation:
Hotel Olympia har i alt 103 senge fordelt på forskellige størrelser og typer værelser. Alle værelser er nye og moderne indrettet. Her er lyst, hyggeligt og god plads. Fra alle værelser er der en dejlig udsigt til de omkringliggende bjerge.

Alle værelser er indrettet med bad og toilet, satellit-tv, radio, telefon, pengeskab, og der hører balkon/terrasse til de fleste værelser.

Opholdet er inklusive halvpension, der består af stort morgenbuffet samt 5 retters valgmenu med
salatbuffet hver aften. En aften er der buffet med italienske specialiteter. Glæd dig - hver aften er en stor madoplevelse!

Der er gratis skibus-shuttel fra hotellet, der om formiddagen kører i fast pendul fra hotellet til hovedliften fra kl. 08.00 til kl. 10.30. Om efermiddagen kører hotellets egen skibus dig tilbage til hotellet fra liften mellem kl. 15.00 og 17.00. Nemt og bekvemt.

Opholdet på Hotel Olympia inkluderer gratis adgang til Cron 3 og Cron 4, der er 2 store badeområder med alt i wellness, kurbade osv. Cron 4 ligger 50 meter fra hotellet. Hotellet har sauna og solarium.

Hotellet har fine opholdsfacliteter med mange hyggelige rum, vinterhave og stort spillerum til børn, hvor der er billard, legerum og forskellige spillemaskiner.

Hotellet tilbyder 10% rabat på skileje hos en lokal skiudlejning.

Afstand lift: 200 m
Afstand skibus: 0 m
Afstand centrum: 400 m
Afstand købmand: 400 m
Afstand restaurant: 0 m

Skitour.dk tip: Dejligt luxuriøst hotel til fornuftig pris. Her har vi mange stamgæster!


Links:

Priserne er inkl. liftkort!