Skiområdet Kirchberg/Kitzbühel - KitzSki

Kåret til verdens bedste skiområde de seneste 4 år! 
Sådan er KitzSki idag - populært og meget berømmet, og det er fuldt forståeligt!


Dine ekstra-fordele ved at rejse med Skitour.dk til Kirchberg/Kitzbühel:
◽Du får rabat på bl.a. skileje
◽Vores priser er inklusiv 6 dages liftkort
◽Du får alle penge retur, hvis rejser frarådes


Her finder du 179 fine piste-km forbundet gennem 54 liftsystemer og i tillæg hertil masser af skiturs-pister, der i alt giver dig 36 km. Du har adgang til 68 nedfarter og rundt i hele skianlægget er der 60 forskellige restauranter, barer og ski hytter. Her er noget for alle! 

Når du køber din skiferie hos Skitour.dk har du inkluderet 6 dages liftkort, og dermed også adgang til en gratis Rodel-abend eller et aftenskiløb. Der oplyses om dette, når du afhenter dit liftkort, der er udstedt af Skitour.dk.

Kitzbühel skiområdet. Inkl. KitzSki wifi!
Skiløbet starter typisk ultimo oktober og slutter medio april. Her er rigtig god sikkerhed for sne, idet en del af pisterne er nordvendte, og der er et meget veludviklet kunst sne anlæg.

Liftkapaciteten er stor i KitzSki. 11 store kabine baner bringer skiløberne op på bjerget. Der er tillige bygget 8 nye liftanlæg med stolelifte med sædevarme.

Hele området er dækket af kabine- og stolelifte og ganske få træklifte. Det er et stort plus at du ikke står i trækliftene hele dagen, men kan hvile og sidde ned i løbet af dit skiløb.

Ved skiskolerne er der gode moderne lift- og sne-faciliteter, lange og let tilgængelige rullebånd og træklifte med korte forløb.

Skiområdet i Kirchberg giver dig direkte adgang til alle de 215 km kendte pister i KizSki området. Hvis du har lyst at stå på de mest kendte pister, f.eks. hvor world cup’en køres på Hahnenkamm, så er det let at komme hertil fra din skisportsby Kirchberg.

Fire store liftanlæg går fra Kirchberg og op i Kitzbühler alperne. Her i Kirchberg er Gaisberg liften, der ligger så tæt på byen at du kan gå dertil. Her er tillige et fint aften skiområde og et populært kælkeområde, der naturligvis er oplyst. I udkanten af Kirchberg by ligger tillige den nye og meget populære Maierlbahn, der blev bygget i 2012 og den kendte Fleckalmbahn. I dalen ved Kirchberg finder du efter få minutters kørsel med skibussen tillige Pengelstein-liften, der bringer dig op på Pengelstein bjerget, hvorfra du har direkte adgang mod Jochberg og Pass Thurn. Ved Aschau finder du tillige Gampenkogel-liften, der bringer dig ind i skiområdet Wilde-Kaiser-Brixental-Westendorf området.

Alle lifte i hele skiområdet understøttes af et moderne og effektivt skibussystem, således at du fra Kirchberg indenfor 5 minutter kan nå liftene. Nogle steder starter skibussen sågar ekstra steder i byen, f.eks. i området Kirch, hvor der køres to ekstra ture om morgenen – altså udover det almindelige skibus system.

Når du først har taget liften op i systemet er det let og overskueligt at komme rundt i området. Det er let at komme til Hahnenkamm pisterne og naturligvis ned til Kitzbühel by. De fleste finder det tilstrækkeligt med de ca. 130 km pister, der er i de nære bjerge ved Kirchberg og Kitzbühel, f.eks. ved Ehrenbach-höhe, Pengelstein, Steinberg, Hahnenkamm og pisterne ved Aschau og Gaisberg. Men der er stadig 70 km pister inkluderet i liftkortet.
Hvis du vil udfordre dig selv yderligere, så byder KitzSki på endnu 85 km pister; tag den lange kabinelift fra Pengelstein til Wurzhöhe, hvor du kan opleve områderne ved Jochberg, PassThurn, Bärenbadkogel og Zweitausender, der bringer dig op i 2.000 meters højde. Det hele er naturligvis inkluderet i dit liftkort.

Kitzbühler Horn er et kapitel for sig, og dette 2.000 meter høje bjerg, der er kendetegnet med den store mast på toppen, nås let med en kort skibus tur i selve Kitzbühel by. Her oplever du også et legendarisk skiløb med et majestætisk blik over Kitzbühler alperne.

Kirchberg og Kitzbühel bliver du aldrig færdig med!

Hele området er kendt for sit høje service niveau og kvalitet, hvilket f.eks. ses på de mange og gode spisesteder på pisterne. Du finder altid et godt sted til en snack, en kop kaffe eller et godt måltid mad.

Stor snesikkerhed i KitzSki.
Skiområdet i Kirchberg er meget snesikkert idet pisterne vender mod nord. Det betyder, at der altid er skiløb til midten af april. Ca. 120 km af alle pisterne i KitzSki er tillige dækket af kunst-sne ved brug af 1.068 snekanon-anlæg.

PISTEKORT, INTERAKTIVT
SE VIDEOER FRA KIRCHBERG/KITZBÜHEL


Fakta om Østrig - Kirchberg/Kitzbühel
Skiområde
Antal pister i alt60
Antal piste km215 km
Længste piste8000 m
Højeste piste2004 moh
Blå pister72 km
Røde pister85 km
Sorte pister25 km
Off pisteJa
Langrend40 km
AftenskiJa
Liftkapacitet79900 prs/t
Antal lifte54
Antal kabinelifte12
Antal stolelifte26
Antal træk lifte14
Rullebånd6
SkilejeJa
SkiskoleJa
Dansk børneskiskoleNej
Dansk skiskole privatundervisningNej
BørneskiskoleJa
Ski-børnehaveJa
BørneområdeJa
Fun/SnowparkJa
Gletcher skiløbNej
Snekanoner piste dækket120 km
SkibusJa
Nat skibusJa
Aktiviteter
Kælkebakke
Snow Tubing
Sneskovandring
Skøjtebane
Svømmehal
Sportscenter
Bowlingcenter
Byen
Afstand til DK1100 km
Byens højde800 m
AfterskiJa
CaféerJa
KonditoriJa
LoungeJa
BarerJa
RestauranterJa
SupermarkedJa
Pris 1/2 fadøl6 €
Pris pizza12 €
Pris 3 retter middag21 €
Vurdering
Børn
Skiløbet
Byen
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off piste
Snowboard
Langrend
Afterski
Spisesteder