Østrig - Wildschönau Alpbachtal

"De fire hurtige" argumenter for at vælge Wildschönau Alpbachtal:
-
Perfekt til familier og andre, der har fokus på fremragende skiløb (er en del af Kitzbühler-Alperne!).
- Stærkt vanedannende! Vi har gæster, der har rejst hertil i mere end 10 år!
- Topmoderne lifter med stor kapacitet. Masser af plads på pisterne!
- Kun ca. 10 timers kørsel/1050 km fra Danmark.

Ekstra fordele med Skitour.dk i Wildschönau:
- Afhent skiudstyr og liftkort dagen før fra kl. 15, uden ekstra beregning!
- Frarådes rejser, så INGEN ferie = altid ALLE penge retur!


Vores priser inkluderer 6 dages liftkort, men I kan evt. tilvælge ekstra dages liftkort, når I booker rejsen. I kan dog også sagtens vente og tilføje ekstra dages liftkort til jeres booking senere.
Det er også muligt helt at fravælge liftkort, så reduceres prisen automatisk.


Wildschönau-bjergene er en del af Kitzbühler-Alperne!

SE EN KORT VIDEO FRA WILDSCHÖNAU, KLIK HER

Wildschönau Alpbachtal er et fantastisk område med flere børne- og nybegynder-områder, men også andre meget udfordrerende områder.
Her er kort sagt noget for enhver, fra nybegynderen til den meget erfarne.


Området er meget større end det antal hotelsenge, der er her. Så selvom alle hoteller er booket op, så er der alligevel masser af luft og plads. Dette er en af grundene til, at Wildschönau er en helt speciel perle.

Fokus er på fremragende skiløb, ikke på afterski. Så perfekt til familier og andre, der vil have et fantastisk skiområde med masser af hygge, luft og plads.

Her er virkeligt gode og topmoderne lifter med stor kapacitet. Så her er ingen kø og altid rigtig god plads på pisterne.

Hvad siger andre om Wildschönau Alpbachtal?
Skisport.dk har også haft Wildschönau Alpbachtal med i flere artikler, hvor de beskriver Wildschönau Alpbachtal, som en ægte overset juvel.
SE SKISPORT.DK'S ARTIKEL OG VIDEOER OM WILDSCHÖNAU ALPBACHTAL, KLIK HER
I videoerne undrer de sig over, hvorfor Zillertal tiltrækker titusindevis af danskere, mens det er de færreste, der har hørt om Wildschönau Alpbachtal.

Med ca. 10 timers kørsel/1050 kilometer fra den danske grænse, så er transporttiden overskuelig, og der er gode motorveje, helt indtil ca. 15 minutter før ankomst.

Skiskole i Wildschönau, KLIK HER
Skiudlejning i Wildschönau, KLIK HER
Skiområdet i Wildschönau, KLIK HER
Hoteller, lejligheder og feriehuse i Wildschönau, KLIK HER

PISTEKORT, INTERAKTIVT, KLIK HER
SE FLERE VIDEOER FRA WILDSCHÖNAU-ALPBACHTAL, KLIK HER


Her er mange fede aktiviteter, f.eks.:
- Kælkebaner, hvor den længste er 5 kilometer.
- Byg jeres egen iglo! Det er max familiehygge! Klik her
- Tandemspring fra bjergtinderne.
- Snow- og funparks.
- Snesko-vandring, med 3 gratis ruter om ugen, inkl. gratis leje af snesko.
- Til sæson 2021 blev bygget en aktivitetspark Drachental, Klik her med den fedeste Rodelbahn (kælkebane åbent hele året). Der er også en i Alpbachtal.

Skitour.dk har arbejdet med skirejser til Wildschönau siden 2006, og har haft et utal af glade gæster på skiferie i dalen.

Da vores stifter Henrik Tang var skiguide i Tirol i 1989/90 var det faktisk her i området ved Wildschönau! Her oplever du det oprindelige Tirol og en velfungerende og moderne skiferie i et skiområde, hvor du bydes velkommen uanset tidspunkt på sæsonen.

Med ca. 109 km alpine pister er skiområdet ikke Østrigs største, men det er det fineste og byder på et utal af ski-, snowboard- og kælkemuligheder. Skiområdet Ski Juwel dækker alle områder i Wildschönau, dvs. Schatzberg bjerget ved Auffach, Markbachjoch-bjerget ved Niederau og Schiesshüttl og Roggenboden ved Oberau. Der er tillige direkte forbindelse på ski til Alpbachtal med bjergene Wiedersbergerhorn, Reith og Kramsach.

I Wildschönau tilbyder skitour.dk gode indkvarteringer og konkurrencedygtige priser. Her er de mest moderne ferielejligheder og feriehuse ligesom moderne hoteller ved pisten eller ved hovedliften.

Skiløbet foregår i op til 2.025 meters højde i et moderne og velfungerende skiområde med pister op til 7 km længde og fantastiske kælkebakker op til 5 km. Her er funparks, dybsne og FIS godkendte piste.

Her bydes på 45 moderne liftanlæg med nye og hurtige kabine og stolelifte i hoved-områderne og træklifte i yderområderne såvel som moderne babylifte og rullebånd til de små.

Ski Juwel byggede til vinteren 2018 en ny kabinelift som er hovedliften i Wildschönau. Den har en ekstraordinær kapacitet og er en af Østrigs mest moderne lifte.

Du kan ved din rejsebestilling tilvælge skileje, og så kan du hente skiudstyret dagen før fra kl. 15:00 uden ekstra beregning. Vi kan også hjælpe med skiskole.


Gæstebog

- Martin - 26/2-2020. Rejste i februar 2020

Endnu engang en fantastisk skiferie med Skitour. Denne gang var mine børn og jeg i Wildschönau, som varmt kan anbefales i uge 7. God stemning og ingen kø ved lifterne. Skitour levere god service, godt hotel, den rigtige pris. Vi rejser med garanti med Skitour igen næste år.


- Luise - 10/10-2019. Rejste i januar 2020

Mikkel har for 2. gang skræddersyet den perfekte ferie til vores familie. Han er hurtig til at svare på mails og dygtig til at finde det helt rigtige sted til os.


- Kim - 25/2-2019. Rejste i februar 2019
Super skiområde og hyggelig by. Du skal ikke tage herhen for den vilde afterski, men der er dog nogle hyggelige steder. Charleys er et dejligt sted og har billige øl.
- Bettina - 25/2-2019. Rejste i februar 2019
Hvor er det dejligt at være på skiferie uden det vælter rundt med fulde mennesker og larmende musik. Perfekt til børnefamilier og andre der foretrækker ro og er på skiferie for at stå på ski uden at man skal stå i kø til liften.
- Bo - 25/2-2019. Rejste i februar 2019
Dejligt sted, hvor alt lige fra skiudlejning, skiskole, liftanlæg og indkvartering fungerede perfekt.
- Hanne - 13/2-2019. Rejste i februar 2019
Her er vi nu på 4. dag i Wildschönau og vil lige sige tak for en dejlig ferie – indtil nu. Dejligt hotel og god østrigsk service. Tak for at I bookede vores rejse så hurtigt, selvom vi var meget sent ude.

Snestatistik og snemeldinger fra Skisport.dk: