Tyskland - Harzen

Familiehygge for fuld damp! Kun 400 klimavenlige km fra Danmark!


"De fire hurtige” argumenter for at vælge Harzen:
-
Familietid og hygge!
- Masser af aktiviteter og naturoplevelser.
- Damp-lokomotiv, middelalderborge og gamle sølvminer.
- Kun ca. 4 timer/400 klimavenlige km fra Danmark.

I kort afstand fra Danmark findes der et eventyrligt område, som flere børn beskriver som et Minecraft-univers pga. middelalderborgene og sølvminerne.

Tilmed er der et fint skiområde, der er overset af danske skiløbere.

Harzen er en unik perle med skøn natur og mange forskellige skiområder fordelt i hele regionen. De enkelte skiområder når du til fods eller i egen bil fra din indkvartering.

Mange af vores gæster tager til Harzen, fordi de ønsker en billig, hyggelig familie-vinterferie og der ikke er langt at rejse.


Gæstebog

- Randi - 27/2-2019. Rejste i februar 2019
Vores børn elskede Harzen. Vi kørte med damplokomotiv og oplevede grænsen til DDR. Vi kælkede på almindelig kælk og nogle sjove store dækringe. Så selvom vi faktisk ikke fik stået på ski, så havde vi en fantastisk ferie. Vi var kun afsted i 4 dage, men det føles som om vi havde holdt over en uges ferie!
- Egon - 26/2-2019. Rejste i februar 2019
Vi har stået på langrend i mange år og været i Harzen flere gange. Det er bare godt.
- Marin - 25/2-2019. Rejste i februar 2019
Vi havde en dejlig ferie, hvor vi fik kælket, besøgt en sølvmine og selvfølgelig stået på ski. Den ene dag var hovedliften lukket pga. blæst, men så tog vi bare om til Hexenritt. Der er masser af muligheder og områder tæt på.
- Mads - 25/2-2019. Rejste i februar 2019
Godt begynderområde så det var et godt sted for børnene at stå på ski for første gang. For os mere erfarne var det også fint, men sørg for at tage hen til de forskellige områder i stedet for blot at være i Braunlage. Især Skt. Andreasberg overraskede positivt.